Word abonnee

Chubb-webinar Behind the scenes bij ICT-bedrijven

26.09.2019 Fintech Schade Evenement 2019

Eind 2017 waren er ruim 74.000 ICT-bedrijven in Nederland. Daarmee is ruim 4,5% van de Nederlandse bedrijven actief in de ICT-sector. Deze bedrijven, groot en klein, hebben te maken met specifieke en snel veranderende risico's. Ze rekenen op hun assurantietussenpersoon om hen hierover te adviseren. Daarom organiseert Chubb op 26 september 2019 een webinar voor tussenpersonen: 'Behind the scenes bij ICT-bedrijven'.

  • Datum: 26 september 2019
  • Tijd: 11.00-11.45 uur
  • Organisatie: Chubb

Tijdens het (gratis) webinar reikt Chubb informatie en handvatten aan, die tussenpersonen kunnen gebruiken bij de voorlichting van ICT-bedrijven. Ook wordt stilgestaan bij veelvoorkomende risico's. Denk hierbij aan financiële schade als gevolg van het geven van verkeerd advies, het niet of te laat opleveren van een project of bijvoorbeeld het niet beschikbaar zijn van systemen waarvoor doorgaans wel uptime garanties worden afgegeven. Ook zal Chubb concrete schadevoorbeelden en verzekeringsdekking en diensten behandelen.

Onderwerpen die zeker aan bod komen tijdens dit webinar:

  • Veelvoorkomende risico's
  • Schadevoorbeelden
  • Verzekeringsdekking en diensten

Bezoek de aanmeldpagina van het webinar voor meer informatie en registratie.

Over de sprekers

Christian Landzaat is werkzaam als senior underwriter bij Chubb en maakt deel uit van het Pro ICT-team, dat zich specifiek bezighoudt met (beroeps)aansprakelijkheidsverzekeringen voor ICT-bedrijven. Door zijn dagelijkse contact met ICT-bedrijven en hun tussenpersonen weet hij als geen ander met welke risico's deze bedrijven te maken hebben en welke maatregelen zij kunnen nemen om deze te beperken.

Tanja Helsdingen is als claims examiner dagelijks bezig met het beoordelen en afhandelen van schademeldingen. Zij is ruim 6 jaar werkzaam binnen de Financial Lines-claimsafdeling van Chubb en een specialist op het gebied van ICT-schades. Tanja kent de veelvoorkomende oorzaken van schades bij ICT-bedrijven en weet wat deze bedrijven kunnen doen om de schade te beperken en de business zo snel mogelijk te hervatten.

Meer evenementen en webinars

-->