Word abonnee

de NaZomerborrel 2019

02.09.2019 Amstelveen Evenement 2019

Voor de 15e keer op rij organiseert de Amsterdamsche Beurs Club (ABC) de NaZomerborrel. Die vindt plaats op 2 september in Amstelveen. Medewerkers die werkzaam  zijn bij bedrijven in de verzekeringssector zijn van harte welkom.

  • Datum: 2 september 2019
  • Tijd: 17.00-20.00 uur
  • Locatie: Grand Café de Bosbaan, Bosbaan 4, 1182 AG Amstelveen

Het initiatief voor de Nazomerborrel stamt uit 2005. De borrel had als doel om de informele contacten binnen de verzekeringsbranche een extra push te geven.  En dat viel in goede aarde. Inmiddels is het een jaarlijks terugkerende happening geworden, waar zo'n 400 vakgenoten bijeenkomen voor een praatje, een hapje en een borrel. Onder hen bevinden zich verzekeraars, makelaars, juristen, experts en taxateurs.  In ieder geval  heben ze 1 ding gemeen: ze hebben het hele jaar al uitgekeken naar de populaire borrel van ABC.

Bosbaan

Ook dit jaar weer is de Partyboat verruild voor de Bosbaan in Amstelveen. Het evenement is gratis, maar dan moet je je wel even vooraf aanmelden op de website van de Amsterdamsche Beurs Club: www.abcbeursclub.nl.  Daar tref je ook meer informatie aan. Parkeren is gratis tegenover het Grand Café op het parkeerterrein.

ABC zoekt overigens nog sponsoren voor het evenement.

Meer evenementen en webinars

-->