Word abonnee

Wft-PE-webinar

04.10.2021 Vakbekwaamheid 2021 Evenement

Op 4 oktober 2021 organiseert NIBE-SVV weer een gratis webinar. Dit keer staat het onderwerp Wft-PE centraal. En met een speciale gast: niemand minder dan Erik Mulder, directeur van het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD).

  • Datum: 4 oktober 2021
  • Tijd: 20.30 tot 21.15 uur
  • Locatie: online

Tijdens het Wft-PE-webinar op 4 oktober ontvangt NIBE-SVV-directeur Jeanette Hadderingh directeur Erik Mulder van het CDFD. Het CDFD adviseert en ondersteunt de minister van Financiën als het gaat om de vakbekwaamheid in de Wet op het financieel toezicht (Wft). Concreet is het CDFD onder meer verantwoordelijk voor de inhoud van de Wft-PE-examens. Het gesprek met hem gaat in ieder geval over het nut, de noodzaak en de uitdagingen van het CDFD. Ook komen Wft, Wft-PE, de effecten in de praktijk en de bekende CDFD-statistieken ter sprake.

Naast de CDFD-directeur zijn er twee Wft-PE-docenten te gast. Zij werpen onder andere een blik op de algemene valkuilen bij de Wft-PE-examens. En zij zullen uitgebreid ingaan op vragen van de kijkers. Vragen aan de docenten kunnen al bij aanmelden en natuurlijk tijdens de live-uitzending worden gesteld.

Meer informatie over het webinar en aanmelden vind je hier

De webinars van NIBE-SVV

Vier keer per jaar organiseert NIB-SVV een webinar in de serie ‘Focus op vakmanschap’. De webinars gaan over recente ontwikkelingen in de financiële sector en zijn kosteloos te bekijken, ook wanneer je geen opleiding bij NIBE-SVV volgt. Alle webinars zijn later terug te kijken

Meer evenementen en webinars

-->