Word abonnee

Disclaimer

Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Mocht je problemen ondervinden op de site van FLINK, dan vragen wij je dit aan ons te laten weten door het sturen van een e-mail via de menuoptie contact. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.
 
NIBE-SVV kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten of andere beschadigende consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website of uit de tijdelijke onmogelijkheid om de site te kunnen raadplegen en ziet derhalve af van welke aansprakelijkheid dan ook, binnen de grenzen van de Nederlandse wet.
 
NIBE-SVV is niet verantwoordelijk voor de inhoud van enige site die door middel van een link aan de site van FLINK is gekoppeld.
 
Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever is het de gebruiker van de site niet toegestaan de informatie, diensten of producten die op deze site worden aangeboden te verveelvoudigen of openbaar te maken.
 
© NIBE-SVV