Word abonnee

NARIM Congres 2024

06.06.2024 Oegstgeest 2024 Fintech Evenement

Het gebruikmaken van Artificial Intelligence, zoals robotisering, machine learning en ChatGTP, maakt het werk sneller en veelal beter. Maar machines beschikken niet over aanpassingsvermogen, kunnen geen emoties tonen en verantwoordelijkheid nemen. Het hebben van zintuigen, emoties en intuïtie, dat is precies wat ons onderscheidt van machines en wat ons menselijk maakt. En daar draait het om tijdens het NARIM Congres 2024 dat plaatsvindt op donderdag 6 juni 2024 te Oegstgeest.

  • Datum: 6 juni 2024
  • Tijd: nog onbekend
  • Locatie: Corpus, Oegstgeest

Stond het NARIM Congres vorig jaar in het teken van transformatie, tijdens het NARIM Congres van 2024 zal de menselijke aanpak centraal staan, 'Simply Human'.

De wereld van Risk en Insurance is constant in beweging. We worden continu uitgedaagd om anders te kijken en te denken. Om kansen en bedreigingen te signaleren. We staan permanent in de actiemodus. In de wereld waar technologie en digitalisering leiden tot afleiding en haast is het wel eens goed om de tijd te nemen en te kijken wat we aan het doen zijn zodat we de juiste stappen kunnen nemen. Na het “transformeren” is het tijd om te reflecteren en te evalueren.

Op 6 juni stappen we even uit de haast van alle dag. Sterker nog, die dag gaan we een stapje terugdoen en de menselijke aspecten opzoeken. De verbinding met elkaar maken. Daar gaan we ons op focussen tijdens het NARIM congres 2024. Op dat menselijke. Simply human.

Nadere details van het programma zijn nog niet bekendgemaakt. Houd daarom de website van Narim in de gaten.

Meer evenementen en webinars