Word abonnee

Redactieraad de Beursbengel

 

De redactieraad van de Beursbengel bewaakt de vakinhoudelijke kwaliteit van het vakblad de Beursbengel. De redactieraad bestaat uit deskundigen uit de verzekeringsbranche met jarenlange ervaring op hun vakgebied.

Johan Zwaanswijk, voorzitter van de redactieraad

WWW.VOOG.NL-111 Johan Zwaanswijk 500x500Johan is hoofdredacteur van de Beurbengel en ook voorzitter van de redactieraad. Hij leidt de redactieraadvergaderingen en is verantwoordelijk voor het behoud van het kwalitatief hoge nivveau van het vakblad.  In het dagelijks leven is hij senior accountmanager bij NIBE-SVV. 

Johan Kelder, lid redactieraadWWW.VOOG.NL-150 Johan Kelder 500x500Johan werkt bij Enkwest Opleiding & Advies BV, waar hij consultant is en trainingen geeft op het gebied van sociale zekerheid en inkomensverzekeringen. Het zal dan ook niemand verbazen dat hij zich in de redactieraad richt op deze twee onderwerpen.

Liesbeth Koning, lid redactieraadWWW.VOOG.NL-146 - Liesbeth Koning 500x500

Liesbeth Koning is legal counsel/pensioenjurist. Als lid van de redactieraad van de Beursbengel heeft Liesbeth Leven en Pensioen als aandachtsgebied. Ze schrijft artikelen en beoordeelt te plaatsen artikelen van externe auteurs op inhoud.

Rian_500x500Rian Maas, eindredacteur/
bladmanager en contentmanager

Als eindredacteur/bladmanager is Rian de spin in het web van de Beursbengel. Ze coördineert de productie van het magazine en redigeert de teksten. Daarnaast is ze contentmanager van FLINK en verantwoordelijk voor redactie en plaatsing van de content op het platform.

Berry Mulders, lid redactieraad WWW.VOOG.NL-129 Berry Mulders 500x500

Het aandachtsgebied van Berry is aansprakelijkheid, met name letselschade(regeling), zaakschade, beroeps-aansprakelijkheid en medische aansprakelijkheid. Als bedrijfsjurist met focus op de buitenlandse entiteiten van NN Group, heeft hij ook oog voor de internationale dimensie van het verzekeringsvak.
 

Angela Pieneman, lid redactieraadWWW.VOOG.NL-165 Angela Pieneman 500x500

Als redacteur voor de cursistenpagina in de Beursbengel is Angela altijd op zoek naar de meest uiteenlopende en interessante onderwerpen om nader toe te lichten.  Zij is sluiter marine bij Raetsheren van Orden te Alkmaar.

Martin Sprong, lid redactieraadSprong_500-500

Martin is productontwikkelaar bij de onderlinge verzekeraar SOM. Hij houdt zich met name bezig met verzekeringsproducten voor agrariërs, klein mkb en particulieren. In de redactieraad van de Beursbengel neemt Martin de aandachtsgebieden schade en brand voor zijn rekening.

Niels de Visser, lid redactieraadDe_Visser_500-500

Niels is werkzaam als risicospecialist corporate insurance bij Rabobank. Zijn ervaring op het gebied van risicomanagement en verzekeringsadvisering zet hij graag in voor de Beursbengel. In de redactieraad heeft hij de aandachtsgebieden risicomanagement, schadeverzekeringen en inkomen.

Wilco de Haan, lid redactieraad
Wilco de Haan 500

Wilco is directeur bij verzekerings-makelaar Schouten Zekerheid in Rotterdam. Sinds 1999 is hij actief in de verzekeringsbranche. Wilco heeft ervaring opgedaan in verschillende managementfuncties en heeft uiteenlopende klantsegmenten bediend op zowel nationaal als internationaal niveau. 

Mieke Dadema, lid redactieraad  Mieke Dadema_3Binnen de redactieraad heeft Mieke de aandachtsgebieden volmacht, wet- en regelgeving en algemene bedrijfsvoering. Mieke: "Het overbrengen van kennis op een heldere en eenvoudige manier is wat ik graag doe en wat ik aan de Beursbengel wil bijdragen." Zij is eigenaar van Draad consultancy BV. Een onderneming gericht op het delen van kennis en verder helpen van volmachtgevers en gevolmachtigden. 

Christel van Bommel-Versluijs, lid redactieraad

Christel van Bommel 500
Christel van Bommel-Versluijs is complianceadviseur bij Polis Advocaten en SVC Compliance. Voordat zij met compliance in aanraking kwam, was ze hypotheekadviseur. Vanaf het ingaan van de Wft is zij zich gaan richten op de praktische invoering van wet- en regelgeving binnen advieskantoren. Daarbij gaat ze in de wetgeving vooral op zoek naar hoe het wél kan.

 

Marlen Simons, lid redactieraad
Marlen Simons 2
Marlen Simons is adviseur bij de afdeling Academy en Innovatie van het Verbond van Verzekeraars. Vanuit zijn huidige plek in de organisatie én door zijn eerdere werkzaamheden binnen het Verbond heeft hij een goed beeld van wat er speelt binnen de Verbondsorganisatie, de vereniging, de sector en van wat de stakeholders bezighoudt. Zijn brede kennis en langdurige ervaring brengt hij graag in bij de Beursbengel.

-->