Word abonnee

Redactieraad de Beursbengel

De redactieraad van de Beursbengel bewaakt de vakinhoudelijke kwaliteit van het vakblad de Beursbengel. De redactieraad bestaat uit deskundigen uit de verzekeringsbranche met jarenlange ervaring op hun vakgebied.

Rob Wagenvoord, voorzitter van de redactieraad

Rob is hoofdredacteur van de Beurbengel en ook voorzitter van de redactieraad. Hij  is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het vakblad.  In het dagelijks leven is hij RMiA en RGA en programmadirecteur Executive MSc in Insurance & Risk bij de UvA en docent bij de RMiA-trainingen van NIBE-SVV.

Rob Wagenvoord

Johan Kelder, lid redactieraad

Johan werkt bij Enkwest Opleiding & Advies BV, waar hij consultant is en trainingen geeft op het gebied van sociale zekerheid en inkomensverzekeringen. Het zal dan ook niemand verbazen dat hij zich in de redactieraad richt op deze twee onderwerpen.

Johan Kelder

Liesbeth Koning, lid redactieraad

Liesbeth Koning is legal counsel/pensioenjurist. Als lid van de redactieraad van de Beursbengel heeft Liesbeth Leven en Pensioen als aandachtsgebied. Ze schrijft artikelen en beoordeelt te plaatsen artikelen van externe auteurs op inhoud.

Liesbeth Koning

Rian Maas, eindredacteur/ bladmanager en contentmanager

Als eindredacteur/bladmanager is Rian de spin in het web van de Beursbengel. Ze coördineert de productie van het magazine en redigeert de teksten. Daarnaast is ze contentmanager van FLINK en verantwoordelijk voor redactie en plaatsing van de content op het platform.

Rian Maas

Berry Mulders, lid redactieraad

Het aandachtsgebied van Berry is aansprakelijkheid, met name letselschade(regeling), zaakschade, beroeps-aansprakelijkheid en medische aansprakelijkheid. Als bedrijfsjurist met focus op de buitenlandse entiteiten van NN Group, heeft hij ook oog voor de internationale dimensie van het verzekeringsvak.

Berry Mulders

Angela Pieneman, lid redactieraad

Als redacteur met  de focus op vakgebied Transport in de Beursbengel is Angela altijd op zoek naar de meest uiteenlopende en interessante onderwerpen om nader toe te lichten. Zij is sluiter marine bij Raetsheren van Orden te Alkmaar.

Angela Pieneman

Niels de Visser, lid redactieraad

Niels is werkzaam als risicospecialist corporate insurance bij Rabobank. Zijn ervaring op het gebied van risicomanagement en verzekeringsadvisering zet hij graag in voor de Beursbengel. In de redactieraad heeft hij de aandachtsgebieden risicomanagement, schadeverzekeringen en inkomen.

Niels de Visser

Sjaak Schouteren, lid redactieraad

Binnen de redactieraad heeft Sjaak het aandachtsgebied cyberriskmanagement.                   Hij is Cyber Practice leader bij Marsh en geeft leiding aan het team dat cyberverzekeringen verzorgt. Daarnaast is Sjaak lid van de Technische Commissie Cyber van de VNAB.

Sjaak Schouteren 2022 - 500

Christel van Bommel-Versluijs, lid redactieraad

Christel van Bommel-Versluijs is complianceadviseur bij Polis Advocaten en SVC Compliance. Voordat zij met compliance in aanraking kwam, was ze hypotheekadviseur. Vanaf het ingaan van de Wft is zij zich gaan richten op de praktische invoering van wet- en regelgeving binnen advieskantoren. Daarbij gaat ze in de wetgeving vooral op zoek naar hoe het wél kan.

Christel van Bommel

Pim van der Heide, lid redactieraad

Pim van der Heide is zelfstandig ondernemer en actief in de marketingbranche. Hij helpt  bedrijven in de financiële sector te groeien op LinkedIn en online op te vallen door de inzet van SEO, contentmarketing en socialmediacampagnes. Eerder was hij product- en propositiemanager bij Achmea en mede-initiator van Poliskraker.nl.

Foto Pim-vd heide 2MB

Kees Dullemond, lid redactieraad

Kees Dullemond is initiator van en directeur bij INSVER. Dit Instituut voor Verduurzaming in de Verzekeringsbranche is een platform voor kennis, informatie, praktische hulpmiddelen en voorbeelden op het gebied van klimaatverantwoord en duurzaam verantwoord ondernemen in de verzekeringsbranche. Met concrete tips en voorbeelden wil hij in de Beursbengel laten zien hoe je aan de slag kunt met duurzaamheid.

Kees Dullemond

Danny Siau, lid redactieraad

Danny Siau is sinds 1987 werkzaam in de verzekeringsbranche, in verschillende functies. Momenteel is hij verantwoordelijk voor het beursbedrijf van VKG te Hoorn. Hij wil met zijn bijdrage aan de Beursbengel de kennisborging binnen de branche verder gestalte geven. ‘Wij moeten er toch in kunnen slagen jongeren te enthousiasmeren voor ons boeiende vak’, zo stelt hij.

Danny Siau