Word abonnee

Redactieraad de Beursbengel

 

De redactieraad van de Beursbengel bewaakt de vakinhoudelijke kwaliteit van het vakblad de Beursbengel. De redactieraad bestaat uit deskundigen uit de verzekeringsbranche met jarenlange ervaring op hun vakgebied.

 

Johan Zwaanswijk, voorzitter van de redactieraadWWW.VOOG.NL-111 Johan Zwaanswijk 500x500

Johan is hoofdredacteur van de Beurbengel en ook voorzitter van de redactieraad. Hij leidt de redactieraadvergaderingen en is verantwoordelijk voor het behoud van het kwalitatief hoge nivveau van het vakblad.  In het dagelijks leven is hij senior accountmanager bij NIBE-SVV. 
 

Silvia Janssen, lid redactieraadWWW.VOOG.NL-140 Silvia Janssen 500x500

Silvia is sinds 2018 lid van de redactieraad. Ze is werkzaam als zelfstandig compliance professional bij Onkar Compliance. Ze deelt kennis en ervaringen op het terrein van compliance, toezicht, zorgplicht, transformatie, cultuur en intermediaire distributie. Ze helpt bewustmaken van wat kan en is.  
 

Johan Kelder, lid redactieraadWWW.VOOG.NL-150 Johan Kelder 500x500

Johaner werkt bij Enkwest Opleiding & Advies BV, waar hij consultant is en trainingen geeft op het gebied van sociale zekerheid en inkomensverzekeringen. Het zal dan ook niemand verbazen dat hij zich in de redactieraad richt op deze twee onderwerpen.
 

Liesbeth Koning, lid redactieraadWWW.VOOG.NL-146 - Liesbeth Koning 500x500

Liesbeth Koning is legal counsel/pensioenjurist. Als lid van de redactieraad van de Beursbengel heeft Liesbeth Leven en Pensioen als aandachtsgebied. Ze schrijft artikelen en beoordeelt te plaatsen artikelen van externe auteurs op inhoud.

 

Marko van Leeuwen, lid redactieraadWWW.VOOG.NL-107 Marko van Leeuwen 500x500

Marko is senior beleidsadviseur bij het Verbond van Verzekeraars en vormt in de redactieraad de schakel tussen beleid en de praktijk. Zijn aandachtgebied is zakelijke schadeverzekeringen met daarbinnen thema's als vakmanschap, risicostatistieken, cyberrisico's, schadepreventie, terrorisme en grootschalige calamiteiten. 

Paul Littooij, lid redactieraadWWW.VOOG.NL-135 Paul Littoooij 500x500

Met zijn focus op het grensvlak van transport, risico en verzekering is Paul onze redacteur Transport.  Hij heeft ervaring als manager, acceptant, risk engineer en schade expert en is actief in een internationaal werkveld . Paul is van oorsprong stuurman grote handelsvaart en heeft een aantal jaren gevaren.
 

Rian_500x500

Rian Maas, eindredacteur/bladmanager en contentmanager 

Als eindredacteur/bladmanager is Rian de spin in het web van de Beursbengel. Ze coördineert de productie van het magazine en redigeert de teksten. Daarnaast is ze contentmanager van FLINK en verantwoordelijk voor redactie en plaatsing van de content op het platform.
 

Berry Mulders, lid redactieraad WWW.VOOG.NL-129 Berry Mulders 500x500

Het aandachtsgebied van Berry is aansprakelijkheid, met name letselschade(regeling), zaakschade, beroeps-aansprakelijkheid en medische aansprakelijkheid. Als bedrijfsjurist met focus op de buitenlandse entiteiten van NN Group, heeft hij ook oog voor de internationale dimensie van het verzekeringsvak.
 

Angela Pieneman, lid redactieraadWWW.VOOG.NL-165 Angela Pieneman 500x500

Als redacteur voor de cursistenpagina in de Beursbengel is Angela altijd op zoek naar de meest uiteenlopende en interessante onderwerpen om nader toe te lichten.  Zij is sluiter marine bij Raetsheren van Orden te Alkmaar.

 

Johan Weijer, lid redactieraadWWW.VOOG.NL-144 Johan Weijer 500x500

Binnen de redactieraad heeft Johan het aandachtsgebied brand. Hij vindt het van belang dat het intermediair ook aan een ogenschijnlijk 'simpel' product als de brandverzekering voldoende aandacht besteed. Met zijn artikelen vestigt hij graag de aandacht op onderbelichte zaken of ontwikkelingen in de wereld die ook hierop van invloed zijn.

 

 

-->