Word abonnee

Webinar 'De toegevoegde waarde van de moderne beleggingsprofessional'

Video Webinar Pensioen, leven en vermogen 2018
Beleggen is gebonden aan strengere regels. Denk aan de nieuwe ESMA-richtsnoeren vanuit MIFID II die op 3 januari 2018 zijn ingegaan. Maar welke gevolgen heeft de nieuwe wetgeving precies? Wat betekent dat voor het nationaal regime? En hoe zwaar telt het belang van de klant? Maar vooral: hoe behoudt of krijgt u toegevoegde waarde als beleggingsprofessional? Gastspreker Michiel van Vugt vertelt er alles over in dit webinar.
 
Michiel van Vugt is Manager Financieel Adviseurs bij NNEK Vermogensbeheer, lid van de DSI Adviescommissie, lid van de FVP Evenementencommissie en schrijver van het boek 'Net Iets Slimmer'. Hij helpt financieel adviseurs met hun dienstverlening rondom vermogen. Met zijn blogs en presentaties schudt hij mensen graag wakker. Hij is ervan overtuigd dat u nu en straks het beste uit uw leven moet halen. Zijn motto: maak een plan voor uw leven, zodat u niet eindigt in dat van iemand anders. Het is ook de boodschap van zijn boek. Daarin geeft hij tips om betere (financiële) beslissingen te nemen.
 
Het webinar 'De toegevoegde waarde van de moderne beleggingsprofessional' maakt deel uit van de reeks 'Focus op Vakmanschap'. Het werd live uitgezonden op maandagavond 9 april 2018. Ook nu konden de deelnemers aan dit webinar hun eigen vragen stellen.
 

Programma webinar

In dit webinar ging Michiel van Vugt in op:
  • Welke doelgroepen houden zich bezig met beleggen?
  • Welke beleggingsvormen bestaan er?
  • Wat is er qua wetgeving veranderd?
  • Wat betekenen de veranderingen voor het nationaal regime?
  • Wat is de toegevoegde waarde van de financieel adviseur?
  • Hoe houd je het belang van de klant voor ogen?
Kijk hieronder het webinar 'De toegevoegde waarde van de moderne beleggingsprofessional' terug
 

Meer evenementen en webinars

-->