Word abonnee

am:dag 2024

05.11.2024 Utrecht 2024 Vakbekwaamheid Evenement

Ook dit jaar organiseert Vakmedianet Assurantie BV weer het meest toonaangevende event in de verzekeringsbranche: am:dag 2024. Dit jaar vindt het vakevent plaats op 5 november 2024 in DeFabrique in Utrecht. Zoals elk jaar draait am:dag om méér dan het programma. Het is dé plek waar jij met andere professionals uit de branche samenkomt, samen deelt en samen speelt om de een-tweetjes tot stand te brengen die de markt vooruit helpen.

  • Datum: 5 november 2024
  • Tijd: 9.30-17.00 uur
  • Locatie: DeFabrique, Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht

Na ruim 30 edities is hét evenement voor de financieel dienstverlener weer terug. Beproefde en geliefde programma's zijn verrijkt met hoogtepunten uit de vorige edities en uiteraard ook met nieuwe onderdelen. Het AM Insights Café, AM First Dates en de TED talk arena's zijn in ieder geval weer van de partij.

Er is een plenair programma met topsprekers en debat. Er zijn korte, krachtige inloopsessies op de beursvloer en langere sessies in expertzalen. (Het programma is op 1-7-2024 nog niet bekend).

Onder het dagvoorzitterschap van Annemarie Brüning (presentatrice) zorgen in de plenaire programma's topsprekers als Jarno Duursma (technologie-expert en publicist), Peter Heerschop (Minister van Enthousiasme), Gina Doekhie (cybercrimespecialist) dat de onderwerpen op een inspirerende wijze aan bod komen.  

Voor wie?

Am:dag is interessant voor alle financiële dienstverleners, zoals professionals die werkzaam zijn in of voor de verzekeringsbranche, directie- en managementleden, maar ook staf- en beleidsmedewerkers bij verzekeraars of intermediairs, onafhankelijke financieel adviseurs, toeleveranciers óf serviceproviders van de verzekeringssector.

Meer informatie 

Kom naar dit niet te missen evenement waar je deel uitmaakt van de toekomst, waar je je netwerk kunt vergroten en je kennis verdiept.

 

Meer evenementen en webinars