Word abonnee

Over Flink

Verbind je met je vakgenoten
Vakgenoten uit de financiële sector vakinhoudelijk met elkaar verbinden. Dat is het doel van het digitale platform FLINK  (een samentrekking van 'Financieel' en 'Link'). Op dit platform vind je informatie die voor jou als financieel dienstverlener relevant is. En een forum. Gebruik dat om vragen te stellen, discussies te beginnen, je mening te geven, te reageren op andere deelnemers. Doe mee. Verbind je met je vakgenoten.   
 
Jouw werkervaring en werkpraktijk staan centraal
FLINK is een initiatief van NIBE-SVV. Ken je NIBE-SVV? Vast wel. Wij verzorgen door heel Nederland opleidingen voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf en zijn uitgegroeid tot de grootste en toonaangevende opleider voor professionals uit de financiële dienstverlening. In onze opleidingen staan jouw werkervaring en werkpraktijk als financieel professional centraal. En daar draait het op FLINK ook om. 
 
Wij helpen je vooruit
NIBE-SVV helpt je om als financieel dienstverlener succesvol te zijn. Hoe? Door uit te gaan van wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Door daarbij aan te sluiten en je te ondersteunen bij je verdere professionele en persoonlijke ontwikkeling. Zodat je jouw grenzen verlegt en je  carrière versnelt. Met certificaten en diploma's die jouw expertise aantonen én met het aanbieden van actuele vakkennis. Zo halen we het beste in je naar boven en ben je van nog meer waarde voor je klanten.
 
Vakkennis is noodzaak
De financiële sector heeft een bepalende invloed op een duurzame economie. En daarmee op de hele maatschappij. Alleen financieel dienstverleners die hun vak verstaan en écht van waarde voor de klant kunnen zijn, maken het verschil. Dit vraagt om een specifieke manier van denken. Niet: 'Wat valt er te halen?', maar: 'Wat heb ik te bieden?'. Vanuit die visie helpen we je verder en maak je dat verschil. NIBE-SVV koppelt jouw nieuwsgierigheid aan onze kennis.  Die kennis krijg je via diverse kanalen: via opleidingen en examens én via het digitaal platform FLINK.
 
Topkwaliteit voor een reële prijs
Alle informatie die we op FLINK plaatsen, willen we aan de allerhoogste kwaliteitsrichtlijnen laten voldoen. Daarnaast hebben we een eigen kwaliteitszorgsysteem. Aan de hand daarvan verbeteren we voortdurend onze dienstverlening. Zo kun je rekenen op een professionele benadering en uitstekende informatie.
 
Compleet aanbod van hoge kwaliteit
NIBE-SVV is onderdeel van NCOI Opleidingsgroep. Daarom kunnen we jou een grote diversiteit aan trainingen en opleidingen bieden van hoge kwaliteit. Ook werkt NIBE- SVV samen met externe partijen en businesspartners die toegevoegde waarde leveren aan onze financiële opleidingen en vakkennis. Zo borgen wij specialistische kennis en vaardigheden in onze opleidingen en op FLINK.