Word abonnee

Webinar Chubb: Hoe zorg je voor reizende werknemers?

Webinar Schade 2020

Op 24 september 2020 organiseerde Chubb, in samenwerking met VHD, een webinar voor financieel adviseurs over zakelijk reizen. Steeds meer organisaties zijn internationaal actief en sturen hun medewerkers naar de meest uiteenlopende landen, met alle risico’s van dien. Met de informatie en tips aangereikt tijdens het webinar kunnen tussenpersonen hun klanten beter adviseren en voorlichten. Ingegaan werd op vragen als hoe kan een organisatie de juiste afweging maken om mensen al dan niet naar een bepaald gebied te laten reizen? Hoe zorgen zij ervoor dat medewerkers goed voorbereid op reis gaan? En mocht zich onverhoopt een incident voordoen tijdens de reis, beschikken medewerkers dan over de juiste tools en hulpdiensten?

Tijdens het webinar ging Jeroen Middeldorp,  Corporate Business Leader bij Chubb, in gesprek met Dick Bijman, Senior Underwriter bij Chubb, en met Bart Berg, Account Manager bij VHD. Zij stonden uitgebreid stil bij actuele risico’s en ontwikkelingen, de rol van werkgever en werknemers, nuttige tools vóór en tijdens de reis en ook bij noodhulp en verzekeringsdekking.

Chubb werkt voor de zakelijke reisverzekeringen samen met VHD op het gebied van hulp bij incidenten. VHD is al meer dan 50 jaar de specialist in het organiseren van hulp na incidenten en het geven van advies hieromtrent.

Kijk hier het webinar terug.

Dit was het 3de webinar dat Chubb recent organiseerde. De vorige webinars zijn ook nog steeds terug te kijken via onderstaande links:

Meer evenementen en webinars