Word abonnee

Financieel gezond mkb vereist een integrale en multidisciplinaire adviesbenadering

De financieel-adviesmarkt is te verkokerd om goed aan te sluiten bij de adviesbehoefte van het mkb. De nieuwe financieel adviseur voor het mkb die de vertrouwenspersoon van de ondernemer wil zijn, zal een meer integraal en multidisciplinair advies moeten gaan aanbieden en daarmee de financiële regie voor de ondernemer gaan voeren. Zodat werkgever, werknemer en de onderneming financieel meer zelfredzaam zijn. Ondernemers en werknemers in het midden- en kleinbedrijf (mkb) maken zich zorgen o...

Log in om te lezen

Inloggen

Of

Mr. M. (Marcel) van Kooten FFP MFP CFP en dr. F. (Fred) de Jong

Marcel van Kooten is zelfstandig fiscalist en financieel planner en tevens verbonden aan de HAN University of applied sciences (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen). Fred de Jong is zelfstandig onderzoeker met specialisatie de financieel-adviesmarkt en verbonden aan de UvA Amsterdam Centre for Insurance Studies (ACIS).

Eerste publicatie op 3 december 2019, laatste update 3 december 2019 in Verzekerings-Archief, tijdschrift voor verzekeringswetenschap, jaargang 96, 2019, https://www.amweb.nl/het-verzekerings-archief.

Andere artikelen: Artikelen