Word abonnee

am:dag 2019

26.11.2019 Rotterdam Evenement 2019

Ook dit jaar kun je weer contacten en inspiratie opdoen op de am:dag. Die vindt plaats op 26 november 2019 in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Het thema van deze verzekeringsbranchedag is ‘I am:curious | New ideas for new horizons’. 

  • Datum: 26 november  2019
  • Tijd: 9.30-18.00 uur
  • Locatie: Van Nelle Fabriek, Rotterdam

De wereld om ons heen verandert in snel tempo. Ook in de verzekeringsmarkt. Dit vraagt om nieuwe businessmodellen, die beter aansluiten bij een markt waarin klanten steeds individualistischer worden, mondiger en veeleisender. Tegelijk is er meer behoefte aan advies dan ooit. Hoe gaan we daarmee om? Wat is de juiste mix van techniek en persoonlijk contact? Technologie heeft een enorme invloed: mensen worden ouder, waardoor zorg en pensioen onbetaalbaar worden: nieuwe (verdien)modellen zijn hard nodig! Of die modellen nog steeds solidair zijn, dat is de vraag. Risico’s zijn immers steeds individueler in te schatten. Ook komt op de am:dag het verjongingsvraagstuk aan bod: de verzekeringswereld heeft nieuw talent nodig!

Sprekers op am:dag zijn onder andere: RTL-anchorman Antoin Peeters, internetondernemer Alexander Klöpping, recruiter Ineke Kooistra, tech-bankier Ali Niknam en autocoureur Robert Doornbos.

Daarnaast betreden branchetoppers als David Knibbe, Ron Gardenier en Geert Bouwmeester op am:dag het podium om te debatteren over alle marktveranderingen.

Meer informatie en aanmelden

Het programma van am:dag vind je hier

Deelname aan de am:dag kost € 395. Je kunt je hier aanmelden.

 

Meer evenementen en webinars

-->