Word abonnee

Webinar ‘Bouwen met hout: bewust omgaan met brandveiligheid’

17.06.2021 Schade 2021 Evenement

Op donderdag 17 juni organiseert de NEN-werkgroep ‘Brandveiligheid en Bouwen met Hout’ in samenwerking met Brandveilig Bouwen Nederland (BBN) het webinar ‘Bouwen met hout: bewust omgaan met brandveiligheid’.

  • Datum: 17 juni 2021
  • Tijd: 12.00-13.30 uur
  • Locatie: online

Tijdens het webinar wordt er ingegaan op het project ‘HAUT. Het is met 73 meter, het hoogste woongebouw van hout in Nederland. Op welke wijze is de brandveiligheid in deze houten hoogbouw gewaarborgd? Hoe verhoudt zich dit ten opzichte van de bestaande regelgeving zoals het Bouwbesluit? Is er al sprake van relevante ‘best international practice’?

Knelpunten en vragen

Tijdens het webinar zullen eventuele knelpunten en vragen verzameld worden. Deze aspecten kunnen meegenomen worden in verdere invulling van brandveiliger bouwen met hout.

Voor wie?

Het webinar is interessant voor Bouw en Woningtoezicht, gebouweigenaren, beheerders, huurders, risicobeheersingsmedewerkers van de veiligheidsregio’s, architecten, aannemers, verzekeringsadviseurs en toeleveranciers van kennis en materialen.

Webinar

De online bijeenkomst is op donderdag 17 juni 2021 (12:00 – 13:30 uur). Er zijn geen kosten aan verbonden. Inschrijven kan via NEN Evenementen.

Meer evenementen en webinars

-->