Word abonnee

Netwerkbijeenkomst voor ondernemende vrouwen in de financiële sector

16.05.2019 Bunnik Evenement 2019 Bedrijfsvoering

Silvia Janssen (Onkar Compliance) en Willem Vreeswijk (stichting New Financial Forum) organiseren op 16 mei een bijzondere netwerkbijeenkomst voor ondernemende vrouwen in de financiële sector met een niet-traditioneel programma op een niet-traditionele plek, de Tuinderij Amelis'Hof.

 • Datum: 16 mei 2019
 • Tijd: 12.30 uur-18.00 uur
 • Locatie: Tuinderij Amelis'Hof, Koningslaan 9-A, 3981 HD Bunnik
We zijn op weg naar een waardengedreven samenleving en economie. Juist in deze overgangsfase mag de vrouwelijke energie zichtbaar zijn. Hoe geef je hier uiting aan en wat creëer je in het streven naar een mooiere  financiële sector? Het niet-traditionele programma, begeleid door Silvia Janssen, biedt concrete handvatten met mooie technieken uit de Kundalini, met oeroude wijsheden uit de Hawaïaanse vergevingsleer Ho'oponopono en met de eenvoudige wetten van de natuur.
 
De bijeenkomst vindt plaats in Tuinderij Amelis'Hof. Dit is een 18de-eeuwse moestuin net buiten Utrecht van 1 hectare groot, waar sinds 1984 op biodynamische wijze groenten, fruit, kruiden en bloemen worden geteeld. Achterin dit paradijs is imker Marius Woensdregt van De Gulden Raat aan het werk. Hij laat  zien wat bedrijven van bijen kunnen leren. Waar mensen systemen hebben gecreëerd die het belang van de samenleving niet meer dienen, maken bijen deel uit van een natuurlijk organisme, waarin elke bij zijn talent mag ontplooien, waarin elke bij ertoe doet en waarin elke bij bijdraagt aan het belang van het hele bijenvolk (en haar omgeving). En dat zonder dat er een manager aan te pas komt.

Programma

 • 12.30 uur: Ontvangst op tuinderij 
 •  13.00 uur: Stap in je eigen kracht (Silvia Janssen): Delen en ervaren van de vrouwelijke (ondernemers)kracht. Stilstaan bij en met elkaar begrijpen hoe deze sector van binnenuit transformeert. Geïnspireerd op de Kundlini shakti-power.
 •  13.45 uur:  De kracht van het loslaten (Willem Vreeswijk): Een betere wereld begint bij jezelf. Welke overtuigingen en mechanismen huizen in ons? Wat niet meer nodig is, kun je eenvoudig opruimen. Hoe? Met de oeroude technieken van het Hawaïaanse Ho'oponopono.
 •  15.00 uur:  Ondernemerslessen van een bijenvolk (Marius Woensdregt):  Een demonstratie in de bijenkast van Gulden Imker Marius Woensdregt met uitleg over de natuurlijke organisatie van een bijenvolk en de lessen die organisaties kunnen leren van een bijenvolk.
 •  15.45 uur:  Woman power in de financiële sector in beeld (Silvia Janssen)
 • 16.45 uur:  Afsluitende woorden
 •  17.00 uur: Bloemetje voor jou: Pluk je eigen bloemen in de buitenlucht. Vers geplukt uit de schitterende bloemenweide van Tuinderij Amelis'Hof
 •  17.30 uur: Samenzijn met drankje en hapje

Aanmelden

Deelname kost € 125 ex btw per persoon. Dit is inclusief het e-book 'Let's bee' over women's power in de financiële sector', een eigen beeldcollage en een prachtige bos verse bloemen.
Inschrijven

Meer evenementen en webinars

-->