Word abonnee

GSFD-lezingen: Nationaal Regime en AOV

27.08.2019 Hoevelaken Evenement 2019 Bedrijfsvoering Zorg en Inkomen

Op 27 augustus 2019 houdt assurantieclub GSFD de eerste bijeenkomst na de zomervakantie. Op het programma staan 2 lezingen. Ruud van Bommel van het Bureau DFO zal spreken over de wijzigingen in het Nationaal Regime. De recente wijzigingen in de wetgeving en het daarop gerichte beleid van de AFM dwingt de adviseur tot belangrijke keuzes. Annemieke Postema brengt haar persoonlijke ervaringen met de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) in. Ook doet ze aanbevelingen voor de adviespraktijk.

  • Datum: 27 augustus 2019
  • Tijd: vanaf 18.30 uur
  • Locatie: Bureau DFO, De Wel 14-16, 3871 MV Hoevelaken

Ruud van Bommel is al ruim 10 jaar werkzaam bij Bureau DFO als consultant op het gebied van de Wft en bedrijfsvoering. Door zijn jarenlange praktijkervaring en kennis van de markt, tevens opgedaan bij assurantiekantoren en brancheorganisaties, is Ruud uitstekend in staat om zich te verplaatsen in de positie van de deelnemers van zijn workshops. Zijn bijdrage biedt handvatten bij de omgang met de actualiteit van het Nationaal Regime en de MiFiD II.

Annemieke Postema is gespecialiseerd in AOV-advies en heeft het afgelopen jaar zelf ervaren hoe het is om niet te kunnen werken. Door een hersenbloeding raakte ze plotseling halfzijdig verlamd. Na een kort ziekenhuisverblijf op de braincare-afdeling ging ze naar een revalidatiecentrum. Daar heeft ze zich alle dagelijkse handelingen opnieuw aangeleerd. Inmiddels kan ze bijna alles weer en werkt ze fulltime, ondanks enkele fysieke ongemakken. Haar positieve instelling, gevoel voor humor, doorzettingsvermogen en verwondering vormen de rode draad in haar verhaal. Ook geeft ze nuttige tips voor AOV-adviesgesprekken en de omgang met patiënten.

De bijeenkomst wordt om 19.30 uur afgesloten met een buffet.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via de site van GSFD.

Meer evenementen en webinars

-->