Word abonnee

Federatiewebinar: Betekenisvol ondernemen verhoogt klanttevredenheid

21.01.2021 2021 Bedrijfsvoering Evenement

Op 21 januari vanaf 16.00 uur vindt het vierde webinar van de Federatie van Assurantieclubs plaats. De focus van het webinar 'FvActueel: betekenisvol ondernemen verhoogt klanttevredenheid' ligt op vernieuwen en klantgerichtheid. Federatievoorzitter Bert Sonneveld gaat over dit thema in gesprek met Robert Witteveen (o.a. co-founder van First Day Advisory Group), Willem Vreeswijk (o.a. hoofdredacteur en eigenaar van VVP) en Richard Meinders (mede-eigenaar van de SVC Groep). 

  • Datum: 21 januari 2021
  • Tijd: 16.00-17.00 uur
  • Locatie: online evenement

In toenemende mate zijn wij ons ervan bewust dat de grenzen van wat de aarde aan kan, langzaam maar zeker worden bereikt. Wij allemaal moeten daarom ons steentje bijdragen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe pak je dit aan, waar moet je beginnen en wat vinden de klanten hiervan?

Als financieel adviseur sta je jouw klanten bij op belangrijke momenten in hun leven/ondernemen. Alleen daarmee geef je al betekenis en ben je gericht op optimale klantbeleving. Maar hoe bewust doe je dat? Hoe word je relevant(er) voor jouw klanten, werknemers en andere stakeholders? Hoe blijf je authentiek en geloofwaardig? Als je al deze factoren hebt afgewogen, dan is een nieuwe koers binnen handbereik.

Alle leden van de aangesloten assurantieclubs en alle geïnteresseerden zijn van harte welkom om de uitzending te bekijken. Ook niet-leden zijn welkom, mits ze toestemming geven aan de besturen van assurantieclubs om hen te mogen benaderen met de vraag om lid te worden.

Wij zien je graag live bij het webinar. Lukt dat niet, dan is er ook nog de mogelijkheid om het webinar later terug te kijken. Je kunt je hier aanmelden.

Meer evenementen en webinars

-->