Word abonnee

6de editie Insurance Cycle Tour

24.05.2019 Lisse Evenement 2019

Op vrijdag 24 mei 2019 wordt de 6de editie van de Insurance Cycle Tour gehouden. De Insurance Cycle Tour staat voor fietsen, netwerken en een goed doel steunen. Het event is hard op weg om een 'klassiker' te worden in de verzekeringssector. De deelnemers starten in Lisse bij RTV De Bollenstreek. Er kunnen 3 tochten van verschillende lengtes gereden worden: voor de echte diehards een tocht van 135 km, voor de iets voorzichtigere fietsers is er de tocht van 85 km of die van 55 km. 

  • Datum: 24 mei 2019
  • Tijd: 10.00-20.00 uur
  • Locatie: RTV De Bollenstreek, Spekkelaan 3, 2161 GH Lisse
  • Organisatie: Ard Korevaar Personenschade en TotaalSupport

De 3 routes starten alle vanuit Lisse en gaan dwars door de Bollenstreek. De catering ontvangt je met koffie en thee en biedt een drankje in de accommodatie en op het terras na afloop van de rit. Ter afsluiting van de dag is er een heerlijke maaltijd met muziek.  Kortom, een  gezellige dag om naar uit  te kijken.

Als je niet wilt of kunt fietsen

Als zelf op de fiets klimmen geen optie is, dan kan je een bezoek brengen aan Landgoed Keukenhof (attentie, dit is niet Dé Keukenhof). Op het landgoed staat het Kasteel Keukenhof, er is een beeldentuin, een kinderboerderij en je vindt er het restaurant De Hofboerderij. Het landgoed is op loopafstand van het clubhuis van de RTV De Bollenstreek.

De naam Keukenhof is afgeleid van 'Keukenduin' dat behoorde tot Slot Teylingen. Adriaen Maertenszoon Block, een voormalig commandeur van de Verenigde Oost-Indische Compagnie, liet in 1641 dit huis bouwen in het Keukenduin. Torens had het kasteel toen nog niet. In de eeuwen daarna groeide het landgoed steeds verder. Een ontwerp van architect Elie Saraber heeft het 17de-eeuwse woonhuis rond 1860 veranderd in een neogotisch kasteel met verschillende soorten torens. Via de vrouwelijke lijn bleef het kasteel in de jaren daarna in de familie, wat in het kasteel goed te zien is: meubels uit diverse jaren en stijlperioden zijn in de diverse salons te vinden. Het prachtige interieur laat zien hoe de adel vroeger leefde.
Voor verdere informatie: www.kasteelkeukenhof.nl

Goede doel

Het binnengekomen inschrijfgeld gaat dit jaar naar de Verwenbox van Handicap.nl. Ook wordt bekeken of steun aan het project 'Meerkosten voor vakanties voor mensen met een zware beperking waarvoor 1 op 1 begeleiding nodig is' mogelijk is.

Inschrijven

Deelname kost € 15 per persoon. Je kunt je inschrijven door een mail te sturen naar kvoeffelen@gmail.com. En bekijk ook de informatie op https://insurancecycletour.eu/.

Meer evenementen en webinars

-->