Word abonnee

Livestream - Volmachtmarkt in beweging

27.10.2020 Bedrijfsvoering Evenement 2020

In vervolg op de bijeenkomst voor volmachtgevende verzekeraars en gevolmachtigden op 2 oktober 2019, organiseert het Verbond van Verzekeraars op dinsdag 27 oktober 2020 weer een speciaal webinar voor verzekeraars en gevolmachtigde agenten over belangrijke actualiteiten in de volmachtmarkt.

  • Datum: 27 oktober 2020
  • Tijd: 11.00-12.00 uur
  • Locatie: online evenement (webinar)

Je wordt in een uur bijgepraat over belangrijke onderwerpen die de volmachtketen verder professionaliseren. Die professionalisering gaat uit van het Verbond en de NVGA samen. Centraal staan het project Datakwaliteit, de gezamenlijke VSV die op dit moment wordt gemoderniseerd, de weer vernieuwde Leidraad Klantbelang Centraal, de update van de Leidraad Sanctiewet (publicatie eind dit jaar), en het met Inkomen uitgebreide Spoorboekje Fraudebeheersing (publicatie eind 2020). Ook komen de veranderingen in het Werkprogramma Risicobeheersing Volmachten aan bod. De online sessie is maar een uur. Er is één spreker van 'buiten de sector' met een zeer aansprekend en actueel onderwerp: Rick Teunissen van Tacstone. Hij neemt je mee in de wereld van Robotic Process Automation: het digitaal verwerken van diverse werkstromen om optimale snelheid, efficiency en kostenbeheersing binnen de organisatie te behalen.
Tijdens het webinar is er ook ruimte om vragen te stellen.

Programma

11.00 uur     Opening - Peter Vogelsang (beleidsadviseur Volmachten, Verbond)
11.02 uur     Risicobeheersing, update Werkprogramma - Patrick Heuts (zekerheuts; bestuurslid NVGA, en voorzitter werkgroep Risicobeheersing)
11:10 uur     VSV 2020 Verbond & NVGA en de nieuwe VSV - Jan van der Burgh (DAS; voorzitter werkgroep VSV)
11.20 uur     Stand van zaken Toekomstbestendige Volmachtketen - Adéle Jeuken (a.s.r.; voorzitter werkgroep Toekomstbestendige Volmachtketen)
11.25 uur     Nieuwe versie Leidraad Klant Belang Centraal KBC - Hanneke Schreuder (Nationale-Nederlanden, voorzitter werkgroep KBC)
11.30 uur     Stand van zaken aanvulling Inkomen aan Spoorboekje Fraudebeheersing - Johan van Gaalen (Centraal Volmacht Bedrijf; voorzitter werkgroep Fraudebeheersing)
11.35 uur     Efficiëncy met “Robotic Process Automation” - Rick Teunissen (partner Tacstone)
11.50uur      Stand van zaken project Datakwaliteit - Jorg Roodbeen (Klap; bestuurslid NVGA en SUIV)
12.00 uur     Afsluiting

Aanmelden

Voor leden van het Verbond en NVGA is deelname gratis. Overige geïnteresseerden betalen € 99 (excl. btw).

Je moet je apart aanmelden.  De livestream staat open zowel voor gevolmachtigden en verzekeraars (leden van het Verbond en de NVGA) als voor andere geïnteresseerden. Vooral welkom zijn beleidsbepalers, managers, specialisten.

Meer informatie en aanmelden

Meer evenementen en webinars

-->