Word abonnee

AMdag 2023: What's next

28.11.2023 2023 Vakbekwaamheid Evenement

Save the date: op 28 november 2023 vindt een nieuwe editie van de AMdag plaats, waar iedere financieel professional in de verzekeringsbranche voor wordt uitgenodigd. Als vanouds betekent dit een dag voor netwerken, een goedgevulde beursvloer, aangevuld met succesnummers uit de Next Level editie. 

  • Datum: 28 november 2023
  • Tijd: 9.00-19.00 uur
  • Locatie: DeFabrique, Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht

Kom naar het AM Insights Café en beleef een echte cafésetting, met eerlijke gesprekken en een goede dosis gezelligheid. Voor de beste gesprekken, levensveranderende discussies en de mooiste mensen is dit dé plek. 

Wil je je carrière of netwerk een boost geven? Kom dan naar het First Dates Café! Dit café is een plek vol potentiële nieuwe contacten, maar zonder camera’s. Een speeddate in het First Dates Café plan je in via de netwerkapp en wie weet zit jij snel aan tafel met een hotshot uit de branche. En in dit café is niet alleen de ‘date’ verfrissend, de hostess zorgt ook voor dorstlessers en wat te knabbelen tijdens het babbelen.

Of ontdek in de TED talk arena de TED-talks die jou op het puntje van je stoel krijgen. Je krijgt acts van 15 minuten te zien over verschillende onderwerpen. En wil jij zelf spreekstalmeester zijn? Partners van AM hebben de kans zich te meten met andere podiumbeesten en kunnen hun eigen TED-talk presenteren. Het gehele programma wordt later bekend gemaakt!

Meer informatie vind je op www.amdag.nl.

Meer evenementen en webinars