Word abonnee

Webinar ‘Vallende koeien en andere schadegevallen’

07.12.2020 Schade Evenement 2020

In december 2020 verschijnt de 900ste Beursbengel. Om deze mijlpaal te vieren organiseert NIBE-SVV op 7 december 2020 het webinar ‘Vallende koeien en andere schadegevallen’, waarin teruggeblikt wordt op de meest spraakmakende schadegevallen uit de Beursbengel

  • Datum: 7 december 2020
  • Tijd: 20.30 uur tot 21.30 uur
  • Locatie: online evenement

Het webinar ‘Vallende koeien en andere schadegevallen’ maakt deel uit van de succesvolle reeks ‘Focus op vakmanschap’. Het webinar wordt georganiseerd ter ere van de 900ste editie van de Beursbengel, hét vakblad voor de verzekeringsbranche. Te gast zijn Angele Pieneman, senior broker bij Raetsheren van Orden B.V., Berry Mulders (senior legal counsel bij Nationale Nederlanden Group) en Johan Zwaanswijk (programmamanager NIBE-SVV en hoofdredacteur van de Beursbengel).

Tijdens het webinar blikt Jeanette Hadderingh (directeur NIBE-SVV) samen met  Angela Pieneman, Berry Mulders en Johan Zwaanswijk terug op de meest spraakmakende schadegevallen uit de Beursbengel. Daarnaast gaan zij in op transport-, brand- en aansprakelijkheidsverzekering en de ontwikkelingen in deze sectoren.

Dit webinar is een echte aanrader voor schadebehandelaars en acceptanten bij verzekeraars en gevolmachtigden, intermediairs en schade-experts, die op zoek zijn naar  verdieping.

Interactief 

De webinars uit de reeks ‘Focus op vakmanschap’ worden vooral vanwege hun interactieve karakter goed bekeken. Kijkers kunnen via de chatfunctie gedurende de live-uitzending vragen stellen. Het webinar is ook op een later tijdstip on demand terug te kijken. Vragen stellen is dan echter niet meer mogelijk. Deelnemen is kosteloos.

Aanmelden

Wil jij dit boeiende webinar niet missen? Meld je dan nu aan voor het webinar ‘Vallende koeien en andere schadegevallen’.


 

 

Meer evenementen en webinars

-->