Word abonnee

CMS Insurance Day

06.06.2023 Utrecht 2023 Bedrijfsvoering

ESG is inmiddels uitgegroeid tot een strategische prioriteit op bestuursniveau, zowel voor ondernemingen, in de politiek als in het publieke debat. Ook binnen de verzekeringssector is ESG een centraal thema dat grote impact heeft op zowel de eigen bedrijfsvoering als op de gedekte risico's in de verzekeringsportefeuille. Kom meer hierover te weten tijdens de Insurance Day die advocatenkantoor CMS organiseert op 6 juni 2023.

  • Datum: 6 juni 2023
  • Tijd: 14.00-19.30 uur
  • Locatie: Fort aan de Klop te Utrecht

ESG staat voor Environment (het milieu), Social (de mens en maatschappij) en Governance (behoorlijk bestuur). Het zijn de drie belangrijkste criteria als het gaat om het meten van duurzaamheid en vormt hierdoor de basis van duurzame en verantwoorde bedrijfsvoering.

Verschillende inspirerende sprekers zullen ingaan op de mogelijke gevolgen en impact die ESG en daaraan gerelateerde (aankomende) wet- en regelgeving zullen gaan hebben op de sector en haar cliënten. Zoals welke (nieuwe) risico's er ontstaan, de behandeling van deze risico's en de laatste inzichten in ESG Litigation & Claims.
 
Naast het plenaire inhoudelijke programma is er ook een workshopronde naar keuze, ruimte tot netwerken en wordt de dag afgesloten met een hapje en een drankje. 

Deelname is kosteloos en aanmelden kan via de site van CMS.

Meer evenementen en webinars