Word abonnee

VIP innovatiecongres - Be the Change!

05.07.2022 Leusden 2022 Fintech Evenement
Maak tijdens het VIP innovatiecongres op 5 juli 2022 kennis met innovators die zorgen voor de verdergaande digitalisering binnen de financiële sector. Laat je inspireren door de impact die dit gaat hebben op je bedrijfs- en adviesprocessen. Behalve gezamenlijk in de plenaire zaal, kan dat tijdens de diverse breakout kennissessies. Uiteraard kun je de deelnemers ook persoonlijk spreken: in de ontvangsthal bij de sta-tafels en onder het genot van wat lekkers tijdens de pauzes, lunch en de afsluitende borrel. Ontdek met welke innovaties en initiatieven je morgen aan de slag kunt.
 
  • Datum: 5 juli 2022
  • Tijd: 9.00 uur tot 19.00 uur
  • Locatie: het nieuwe AFAS Theater te Leusden
  • Organisatie: Contactgroep Automatisering in samenwerking met VVP

Het VIP innovatiecongres - Be the Change! is volgens de organisatoren hét fin- & insurtech event voor de financiële sector in Nederland. Deze grootschalige kennis-, netwerk- en inspiratiedag biedt een wervelend programma. Meer dan 30 fin- en insurtechbedrijven geven via aansprekende presentaties een kijkje in de nieuwe mogelijkheden en toekomstige ontwikkelingen in de adviesmarkt. Daarbij is er volop gelegenheid tot netwerken. Ontdek in één dag alle innovaties en toepassingen voor de financiële wereld. Maak bovendien kennis met branchegenoten of wissel van gedachten met oude bekenden, onder het genot van een goeie kop koffie, een smakelijke lunch en een gezellige afsluitendende borrel. 

Programma

Plenair bieden Adfiz-directeur Enno Wiertsema, NVGA-voorzitter Ron Gardenier, CGA-voorzitter Michael Mackaaij en Verbondsdirecteur Richard Weurding onder leiding van dagvoorzitter Boudewijn van Uden (a.s.r.) inzicht in de ontwikkelingen, trends, uitdagingen en aandachtspunten in de samenleving en de impact hiervan op de advies- en verzekeringswereld. Jarno Duursma, onafhankelijk technologie-expert, publicist, onderzoeker en spreker op het gebied van digitale technologie, biedt een concrete blik op de toekomstige impact van digitale technologie op bedrijf, mens en samenleving. Michael Mackaaij, voorzitter van de stichting Contactgroep Automatisering, biedt tips, aandachtspunten en aanbevelingen hoe adviseurs zich het beste staande houden in de digitale revolutie. Het verhaal van adviseur Inclusie bij Van Lanschot Kempen en paralympisch zeiler Rolf Schrama is geen standaard succesverhaal, maar een authentiek, kwetsbaar en humoristisch verhaal over thema’s als Mindset, Bepaal je eigen succes, Omgaan met veranderingen en Denken in mogelijkheden. 

Voor wie?

Het congres is bestemd voor beslissers — directie en management — van geldverstrekkers, verzekeraars, adviesketens, de volmachtmarkt, pensioenfondsen en de top-100 advieskantoren van Nederland.

Kosten en meer informatie over aanmelden

De kosten voor de hele dag bedragen € 695 inclusief btw. Je kunt je hier aanmelden en meer informatie verkrijgen over het congres.

Meer evenementen en webinars

-->