Word abonnee

Winnen, verliezen, opstaan en weer doorgaan

04.03.2021 2021 Bedrijfsvoering Evenement

De stichting New Financial Forum organiseert op 4 maart 2021 samen met ondernemers Jacqueline Zuidweg, Ralph van Dam en Owen de Vries in Apeldoorn een interactieve bijeenkomst over de successen én de valkuilen van ondernemerschap in de financiële adviessector. Een must voor ondernemers in de adviessector en voor adviseurs in de zakelijke markt. 

  • Datum: 4 maart 2021
  • Tijd: 16.00-19.00 uur (inclusief borrel)
  • Locatie: Centraal Beheer, Laan van Malkenschoten 20, 7333 NP Apeldoorn.

Vragen die aan bod komen tijdens deze ondernemerssessie: wat is de essentie van ondernemerschap, hoe hou je het overzicht, wat kenmerkt een succesvol ondernemer en welke lessen kunnen ondernemers leren uit het falen en het faillissement van andere ondernemers. 

Tijdens dit event presenteert Owen de Vries een overzicht van de essentie van ondernemerschap met behulp van praktische tools, laat succesvol ondernemer Jacqueline Zuidweg diep in haar ondernemerskeuken kijken en geeft Ralph van Dam inzicht in de lessen die iedere ondernemer of adviseur moet weten als het tegen zit.

De bijeenkomst eindigt met een open discussie over de mogelijkheden om ondernemers die in nood dreigen te raken vroegtijdig te signaleren en beter op te vangen. Niet alleen omdat op deze manier veel menselijk leed kan worden voorkomen, maar ook omdat de kosten van faillissementen voor de samenleving gigantisch zijn. Het is becijferd dat elk faillissement de samenleving al gauw 200.000 euro aan direct economische schade kost. In 2019 gingen meer dan 3.200 bedrijven failliet. Kortom, een thema met enorme financiële en sociale impact, waarbij er voor de financiële branche wellicht een belangrijke duurzame rol is weggelegd.

Jacqueline Zuidweg is ondernemer, oprichter en directeur van Zuidweg & Partners. Ze is mede-initiatiefnemer van MKB Doorgaan en auteur van het boek Vallen, opstaan en weer doorgaan.

Owen de Vries is werkzaam als zelfstandig bedrijfsadviseur en werkte 20 jaar voor ABN Amro als financieel specialist (bij o.a. Bijzonder Beheer). De Vries is auteur van Heartful Banking en Ondernemers Vlieger.

Ralph van Dam heeft meermalen een bedrijf opgericht en ook weer van de hand gedaan. Hij schreef het boek Langs de Afgrond.

Aanmelden

Deelname is gratis voor ambassadeurs van het New Financial Forum en € 35 (excl. btw) voor niet-ambassadeurs.

Je kunt je aanmelden op de site van New Financial Forum

 

Meer evenementen en webinars

-->