Word abonnee

Jaarevent 2021 - Veerkracht door verbinding

04.10.2021 2021 Evenement

Het Jaarevent van het Verbond van Verzekeraars staat dit jaar in het teken van Veerkracht en is helemaal digitaal. De Week van de Veerkracht is gebaseerd op een beproefd concept dat bol staat van interactie, inspiratie en niet te vergeten humor. Je ontmoet tijdens deze week sprekers uit de verzekeringswereld, inspirators van buiten de sector, maar ook deskundigen met de blik op de toekomst. De week vindt plaats van 4 tot en met 8 oktober 2021. Het Jaarevent is hét evenement waar je inspiratie opdoet op het gebied van veerkracht én waar je kennis deelt met verzekeringsprofessionals.

  • Datum: 4-8 oktober 2021
  • Tijd: dagelijks 2 webinars
  • Locatie: online evenement

Tijdens het Jaarevent is de aandacht gericht op de veranderingen die de verzekeringssector raken en op mogelijke oplossingen. Je kunt via de chat jouw stem laten horen tijdens de negen webinars (twee per dag) en het speciale  jongerenprogramma op 7 oktober. Ook kun je deelnemen aan een pubquiz. 

Voor wie?

Met het jaarevent wil het Verbond zijn kennis, expertise en netwerken breder delen, mensen en inzichten met elkaar verbinden en het event daarmee ontwikkelen naar een branche-overstijgend, open platform. Het event is daarom niet alleen bedoeld voor leden van het Verbond, zoals (jonge) professionals, directie- en managementleden, maar ook voor staf- en beleidsmedewerkers bij verzekeraars. En ook mensen van buiten de sector zijn van harte welkom: adviseurs, consultants en beleidsmakers bij de overheid. Of als je afkomstig bent uit het hoger beroepsonderwijs en van wetenschappelijke instituten. Kortom, iedereen die betrokken is bij de verzekeringsbranche is welkom bij dit event.

Meer informatie en aanmelden

 

Meer evenementen en webinars

-->