Word abonnee

Collegereeks Actualiteiten Personenschade 2022

01.11.2022 2022 Schade Evenement

Het platform Personenschade van het Verbond van Verzekeraars biedt in 2022 een collegereeks aan waarin de actuele jurisprudentie op het gebied van personenschade aan bod komt. In een reeks van vijf online sessies worden de belangrijkste uitspraken toegelicht en is er ruimte voor discussie en vragen. Daarnaast is het mogelijk dat in een aantal colleges extra aandacht wordt besteed aan een specifiek thema of nieuwe ontwikkeling.

  • Data: 8 februari 2022, 12 april 2022, 7 juni 2022, 13 september 2022 en 1 november 2022
  • Tijd: 10.00 uur-11.00 uur
  • Locatie: online college

De colleges worden gegeven door Chris van Dijk. Hij is advocaat bij Kennedy Van der Laan Advocaten. Hij heeft ook de voormalige PIV Actualiteitencolleges verzorgd. Naast zijn werk bij Kennedy Van der Laan is hij onder andere rechter-plaatsvervanger bij de Rechtbank Den Haag, raadsheer-plaatsvervanger bij het Hof Arnhem en bestuurslid bij de Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht (VASR). Ook is hij hoofdredacteur van het Tijdschrift voor Vergoeding Personenschade (TVP) en redactielid van Juridisch Aansprakelijkheid (JA).

Voor wie?

De collegereeks staat open voor zowel leden van het Platform Personenschade (voorheen Stichting PIV) als voor andere geïnteresseerden. Deelname is met name interessant voor: letselschadebehandelaars, schaderegelaars en managers, juristen bij (rechtsbijstand)verzekeraars, belangenbehartigers werkzaam bij letselschadebureaus, advocaten en herstelgerichte dienstverleners zoals arbeidsdeskundigen.

Aanmelden

Je kunt je zowel voor de hele reeks colleges aanmelden of alleen voor 1 college. Tot en met 14 januari 2022 kan je je direct inschrijven voor alle 5 colleges van 2022 en ontvang je 20% korting op het totaalbedrag van de 5 colleges.

Werk je bij een organisatie die lid is van het platform Personenschade (voorheen Stichting PIV)? Dan is deelname gratis. Is je bedrijf geen lid van het platform Personenschade maar wel aangesloten bij het Verbond van Verzekeraars? Dan betaal je € 59 (geen btw). Overige geïnteresseerden betalen € 89 per college (geen btw).

Meer informatie en inschrijven

 

 

 

 

 

 

 

Meer evenementen en webinars

-->