Word abonnee

Adfiz Nieuwjaarbijeenkomst 2023

12.01.2023 Rotterdam 2022 Evenement

Adfiz nodigt je uit om samen het nieuwe verzekeringsbranchejaar in te luiden op de Nieuwjaarbijeenkomst op donderdag 12 januari 2023. Ruud Veltenaar (filosoof, faculty member Nyenrode Business University, trendwatcher en TEDx spreker) zorgt voor een ‘inspiriment’ en neemt je mee op expeditie naar de toekomst. Daarnaast worden de winnaars bekendgemaakt van de eerste editie van het geheel vernieuwde Adfiz Prestatie Onderzoek.

  • Datum: 12 januari 2023
  • Tijd:14.15-20.00 uur
  • Locatie: Fort Voordorp, Voordorpsedijk 28b, Groenekan

Een betere wereld begint misschien bij jezelf, maar het eindigt bij betere organisaties, regels en systemen. Hiervoor is samenwerking nodig. Het liefst duurzame samenwerking.

Duurzame samenwerking

De wereld in 2050 zal er anders uitzien dan nu. Dat kan ook een betere wereld zijn! Adviseurs hebben vertrouwen in de toekomst. Dagelijks zien zij mensen inspirerende keuzes voor verandering maken en aan de slag  gaan met die verandering, met goede duurzame verandering. Wat kan je doen om daar bij te dragen? Verander jij ook mee?

Aanmelding

Log in als lid om je aan te melden. Heb je problemen met inloggen of ben je geen lid? Stuur dan een e-mail naar info@adfiz.nl. Meer informatie vind je op www.adfiz.nl.

Meer evenementen en webinars

-->