Word abonnee

Webinar Bestuurdersaansprakelijkheid en D&O in 2022

10.02.2022 2022 Schade Evenement

Bestuurders krijgen in 2022 te maken met een groot en toenemend aantal risico’s. Tegelijkertijd is er sprake van een gespannen markt voor D&O-verzekeringen. Welke ontwikkelingen staan ons in 2022 (mogelijk) te wachten en welke impact zal dit hebben op de verzekeringsaspecten van de D&O-polis? Antwoord hierop krijg je in het webinar dat advocatenkantoor CMS op 10 februari 2022 organiseert.

  • Datum: 10 februari 2022
  • Tijd: 12.00-13.00 uur
  • Locatie: online webinar
  • Organisatie: CMS

De COVID-19-pandemie heeft voor structurele disruptie gezorgd in verschillende sectoren en vooral op het gebied van digitale transformatie en ESG-bewustzijn. De overheidssteun heeft tot op heden grote faillissementen voorkomen. De verwachting is dat in dit jaar 2022, na het stoppen van de steun, het risico op faillissementen zal toenemen. Tegelijkertijd kan de cyberveiligheid de digitale transformatie moeilijk bijbenen, wat zich zal materialiseren in risico's. Daarbij komt dat de aanpassing aan klimaatverandering steeds hoger op de agenda komt te staan, niet alleen bij de (Europese) overheid met aangescherpte wet- en regelgeving voor ondernemingen, maar ook bij consumenten en investeerders. Het baanbrekende Shell-vonnis van afgelopen jaar kan in dit verband als kapstok dienen voor verdere (massa)claims.

Tijdens dit webinar gaan 3 advocaten van CMS, Bas Baks, Bart-Adriaan de Ruijter en Oskar van de Weijer, in op zowel de verschillende trends & ontwikkelingen, als op de juridische en verzekeringsrechtelijke aspecten omtrent bestuurdersaansprakelijkheid en de D&O-verzekering.

Aanmelden voor het gratis webinar

Meer evenementen en webinars

-->